Ročník 2012

14.02.2013 15:52

 

O pohár starosty města České Velenice 2012

Sezona 2012-2013 již klepe na dveře a proto si Vás všechny dovolujeme pozvat na další ročník tradičního turnaje " O pohár starosty města České Velenice"   Zde naleznete info k turnaji: Turnaj o pohár starosty města České Velenice 2012

Aktuální obsazení turnaje: TURNAJ HMG.pdf  

AKTUALIZACE 30.8.2012 11:54

 

 

Turnaj " O pohár starosty města 2012 " výsledky

O prvním zářijovém víkendu se na naší kuželně konal tradiční turnaj "O pohár starosty města České Velenice". Celkem se přihlásilo 11 družstev z jihočeského kraje. Startovalo se v soutěži čtyřčlenných družstev a oceněni byli také nejlepší jednotlivci z mužské a ženské kategorie.

V soutěři družstev obhájili prvenství z minulých ročníků domácí hráči TJ Lokomotivy A před dobře hrající Lokomotivou Tábor. Na třetí místo se po velmi dobré hře probojovali hráči TJ Sokola Slavonice.

V soutěži jednotlivců se nejlepším výkonem blýskl Pýcha z Jiskry Nové Bystřice, který výkonem 574 poražených kuželek vytvořil svůj osobní rekord a zaslouženě si odváží cenu za nejlepšího jednotlivce. Za zmínku stojí prvních 60hs kdy porazil výborných 322 kuželek. Blahopřejeme všem, kteří dosáhli i nedosáhli na medailové pozice a těšíme se na další ročník. Na závěr bychom chtěli poděkovat panu starostovi města České Velenice panu Ing. Jaromírovi Slívovi za záštitu turnaje. Hodu zdar!

 

Výsledky turnaje naleznete zde